2018-10-15 05:31:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Romantika van a levegőben?

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Három bolygó is próbára teszi az ön tudását, a hivatását jelző területen állnak, fontos, hogy fegyelmezetten tudjon dolgozni. A könnyelműségből elkövetett hibákat ma nem fogják elnézni. Ez kellemetlen következményekkel is járhat, így ma duplán oda kellene figyelnie.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Energikusan és jó hangulatban kezdheti a hétfői napot. A Jupiter a Skorpió jegyében áll, és ennek hatását érezheti. Sok a tennivalója, de jól halad előre. Szorgalmas segítői is vannak. Este egy telefonhívás nagy örömet szerezhet önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap kedvez az új kihívásoknak és az otthoni ügyek rendezésének. Érdemes már korán munkához látnia, mert így egy remek lehetőséget szerezhet meg magának, megelőzve másokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Munkavégzésben törekedjen a tökéletességre, bármit csinál. Romantika van a levegőben, és ma este egy nagy meglepetésben lehet része. Boldogabb lehet, ha a jó és pozitív sugárzásokat engedi magához közel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Keresi a kapcsolatot rég nem látott ismerősökkel, barátokkal. Üzletet szeretne velük kötni, vagy munkát szeretne általuk szerezni. Vigyázzon arra, hogy kinek mit mond és hogyan.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, és ön komoly bizakodással kezdheti el ezt a napot. Jó a hangulata, és másokat is fel tud lelkesíteni egy-egy jó ötlettel. A kisebb problémákat fél kézzel is el tudja intézni. Ne hagyja magát kizökkenteni a nyugalmából akkor sem, ha ön körül nagyon zavarossá válna a helyzet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagylelkűségével valaki visszaélhet, ezért legyen kissé gyanakvóbb. Társa szemrehányásait viszont kár volna egy kézlegyintéssel elintéznie. Lehet némi igazság a kritikában…


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, de több bolygó is támogatja önt a Skorpió jegyéből. Néhány okos döntéssel most jelentős plusz bevételre tehet szert. Hallgasson a megérzéseire! Ha nagy beruházást szeretne eszközölni, erre a mai nap a legalkalmasabb. Ne habozzon!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
ervezett napirendje már délelőtt felborulhat, váratlan esemény miatt. Ez kissé bosszantja. Azonban, ha gyorsan tud alkalmazkodni, még haszna is lehet az új helyzetből.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez a nap ideális arra, hogy tárgyalásokat folytasson, és arra is, hogy kedvesével döntést hozzanak valamiben, ami mindkettejük számára fontos. Feladataival remekül boldogul. Villámgyorsan képes átlátni, hogy mit és hogyan kell véghezvinnie. Főnökei ezért tartják nélkülözhetetlennek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A kedvező égi hatásoknak köszönhetően eredményes napra számíthat. Minden helyzetre megtalálja a megoldást, gyors és határozott döntéseket tud hozni, ezáltal komoly sikereket érhet el.


Halak: II. 19. - III. 20.
Tanuljon meg a megérzéseire támaszkodni, ha így tesz, sokkal jobban ráérez a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lenne és tántoríthatatlan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: